Garantie, verzend - & retourbeleid

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.
Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen
wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.Verzend en retourbeleid Betonfabriek.nl

Verzenden
Je bestelling wordt bij je thuisbezorgd door geheel Nederland, zowel op het vaste land als de Waddeneilanden.

Bezorgen Postpakketten: Is je pakket max 30 kg? Dan wordt deze verzonden met de pakketdienst. Je krijgt een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Ben je niet thuis? Geen punt, met jouw toestemming geven we het bij de buren af. Als dit niet kan dan geeft de bezorger een kaartje met een “niet thuis code” waarmee je online een nieuwe bezorgdag kunt kiezen. En doe je helemaal niets? Dan komen we de volgende dag gewoon nog een keer. Zie het stukje “Bezorgkosten” verderop voor alle kosten.

Palletzending: Pakketten boven 30 kilo worden per pallet verzonden.
Ook hier krijg je een track & trace code waarmee je online je bestelling kunt volgen. Pallets worden met een pompwagen gelost vanuit de trailer of bakwagen. Je bestelling wordt direct naast de truckcombinatie op de verharde weg gezet.
Het is ter beoordeling van de chauffeur om het pallet op een andere plek (bijv. tuin, oprit, parkeervak) te zetten.

Betonfabriek.nl bezorgt op werkdagen van maandag t/m vrijdag.
Als je niet thuis bent nemen we contact met je op. Wanneer mogelijk wordt de pallet bij het bezorgadres gezet, bijvoorbeeld in de tuin of op de oprit.
Woon je in een flatgebouw? Dan wordt het op de begane grond neergezet.
Als we moeten leveren op een vakantiepark oid, dan wordt het bij de receptie afgeleverd. In overleg met de chauffeur kan het eventueel op het park worden afgeleverd. Houdt rekening met verharde paden voor de palletwagen!

Niet thuis? Een dag voor de levering krijg je van ons bericht. Ben je niet thuis? Dan zetten we de pallet bij het bezorgadres neer. Als dit niet lukt wordt het weer meegenomen en in een nieuwe zending meegenomen. Let op: als we een 2e keer terug moeten komen, zullen er weer verzendkosten in rekening worden gebracht. Bij de bestelling kun je ook aangeven waar we de pallet neer kunnen zetten voor het geval je niet thuis bent. Bijvoorbeeld bij de buren of op een parkeervak oid. Dit kan narigheid achteraf voorkomen. De bezorgkosten staan in het winkelmandje en zijn aan u bekend voordat u de aankoop definitief maakt. Standaard worden bestellingen met een pompwagen gelost tot de eerste drempel. Als dit niet mogelijk is wordt de pallet op de stoep gezet. Het is mogelijk om het achter de woning te zetten (mits toegankelijk met de pompwagen), maar alleen met toestemming van jou.

We leveren altijd zo spoedig mogelijk. Standaard artikelen worden doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. Maatwerkproducten en anderszins aangepaste bestellingen is in overleg met de klant. 

Bezorgkosten Nederland (incl. btw)
Brievenbuspost (tot 1 kg) 
Pakketje tot 23 kg
Pakketje tot 30 kg
Palletverzending
Euro 5,14
Euro 8,04
Euro 11,75
Euro 60,50


Retouren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Het is niet mogelijk om maatwerkproducten te retourneren. Onder maatwerk wordt ook verstaan gecoate producten die niet in het standaardassortiment worden aangeboden. 


U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping
maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres

Betonfabriek BV
Kapitein Grantstraat 20
7821 AR  Emmen


U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.